Näytetään tulokset 1–40 / 299

Valaisimet

Valaisimet

Tervetuloa Keskisen kaupan valaisimet -osastolle.

Valikoimasta löydät kaiken tarpeellisen valaistuksen jokaiseen kotiin, toimistoon, mökille, työmaalle, minne vaan missä valaistusta tarvitaan. Löydät niin kattovalaisimet, seinävalaisimet, pöytävalaisimet kuin kosteisiin tiloihinkin sopivat valaisimet.

Voit myös valikoida monipuolisin ominaisuuksin ja valaisutehoin varustetut taskulamput ja valonheittimet ulkotiloihin ja työmaille, akku -ja aurinkosähkövalaisimia unohtamatta. Jouluna ja pimeinä aikoina upeita valaistuskokonaisuuksia saat aikaan myös erilaisilla sesonkivaloilla.

Valaistuksen valinta

Haluatko luoda kotiisi viihtyisämmän ja valoisamman tunnelman? Valaistus on avainasemassa luotaessa halutunlaista ilmapiiriä huoneeseen, ja oikeanlainen lamppu voi tehdä ihmeitä. Valaisimilla on suuri vaikutus sekä sisustukseen että tunnelmaan. Olitpa sitten etsimässä valaisinta makuuhuoneeseen, olohuoneeseen tai työhuoneeseen, meillä on sinulle sopiva vaihtoehto. Korostamme myös energiatehokkuutta ja valon säädettävyyttä, jotta voit valita lamppusi omien tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Valaise elämäsi ja luo tunnelmaa kotiisi parhailla lampuilla.

Valaisimet aurinkosähköjärjestelmään

Mitä sinun pitäisi ottaa huomioon valittaessa aurinkopaneelijärjestelmän valaisimia? Ensinnäkin, harkitse valaisimien sijoittelua – haluatko valaista koko pihan vai tietyn alueen? Toiseksi, tarkista lampun valotehokkuus ja värintoisto – korkealaatuiset LED-lamput pystyvät tuottamaan kirkkaan ja luonnollisen valon. Lisäksi mieti valaisimen kestävyyttä ja säädettävyyttä – voitko helposti säätää valaisimen suuntaa ja himmentää valoa tarpeen mukaan? Valitsemalla oikeat aurinkopaneelijärjestelmän lamput voit nauttia energiatehokkaasta valaistuksesta ja samalla edistää kestävää kehitystä.

Akku ja paristo valaisimet

Oletko koskaan tarvinnut valoa paikkaan, jossa sähköä ei ole saatavilla? Akkukäyttöiset valot voivat olla kätevä ratkaisu tähän ongelmaan. Olitpa sitten retkeilemässä, leiriytymässä tai käyttämässä valoja hätätilanteessa, akkukäyttöiset valaisimet tarjoavat monia etuja. Kun valitset akkukäyttöistä valoa, kiinnitä huomiota sen ominaisuuksiin. Tutustu lumenin lukumäärään, akun kestoon ja valon toimintatapoihin. Pidä mielessä, että eri tilanteisiin saattaa vaatia erilaisia valaisimia. Esimerkiksi retkeilyyn saattaa otsalamppu olla sopiva, kun taas teltassa voi hyödyntää riippuvalaisinta.Kun käytät akkukäyttöistä valoa, hyödynnä sen säätömahdollisuuksia. Useimmissa valaisimissa on eri säädöt eri valotehoille, joten riippuen tarpeistasi, voit säätää valoa himmeämmäksi tai kirkkaammaksi. Tämä auttaa sinua säästämään akkua ja takaamaan, että sinulla on riittävästi valoa tarpeesi mukaan. Joten muista nämä vinkit valitessasi ja käyttäessäsi akkukäyttöisiä valoja.

Valaisin liiketunnistimella

Kaipaatko lisäturvaa ja kätevyyttä pimeään iltaan? Älykäs valaisin tunnistaa liikkeen ja syttyy automaattisesti, kun joku kävelee sen lähistöllä. Se on loistava tapa pitää omaisuus turvassa ja välttää kompastumiset pimeässä. Valaisin tarjoaa sekä turvallisuutta että kätevyyttä. Se valaisee reitin kotiovellesi ja varoittaa mahdollisista tunkeilijoista. Näin voit tuntea olonsa turvalliseksi ja rauhalliseksi omassa kodissasi. Eikö olekin hienoa, kun valo on automaattisesti päällä, kun tarvitset sitä? Näiden älykkäiden valaisimien ansiosta sinun ei tarvitse enää miettiä, että joko olet unohtanut laittaa valon päälle tai sammuttaa sen. Tunnistimet reagoivat liikkeeseen vaivattomasti ja takaavat, että sinulla on aina valoa juuri tarvittavalla hetkellä. Se on ympäristöystävällinen valinta, joka ei vain lisää turvallisuutta kotisi ympäristössä, vaan myös auttaa säästämään energiaa.

Kylpyhuoneen ja ulkoalueen valaisimet

Kylpyhuone on paikka, jossa voit rentoutua ja virkistäytyä päivän askareista. Mutta mikä tekee täydellisestä kylpyhuoneesta vieläkin miellyttävämmän? Oikeanlainen valaistus. Valaistus voi luoda kylpyhuoneeseen lämpimän ja kutsuvan tunnelman, joka auttaa sinua rentoutumaan ja nauttimaan hetkestä. Valo on olennainen osa kylpyhuoneen kokonaisilmettä, joten valitse huolella valaisimet, jotka täyttävät tarpeesi ja luovat haluamasi tunnelman. Anna kylpyhuoneellesi uusi ulottuvuus oikeanlaisella valaistuksella.

Ulkovalaistuksen asentaminen on keskeinen osa kodin ulkoasun ja toimivuuden parantamista. Oikeanlaisella ulkovalaistuksella voit luoda houkuttelevan ja turvallisen ympäristön niin omaan pihaan kuin terassillekin. Ensimmäinen askel ulkovalaistuksen asennuksessa on suunnittelu. Mieti, millaisia valaistustarpeita sinulla on, haluatko korostaa tiettyjä maisemia tai luotko tunnelmallisen ilmapiirin.  Toinen tärkeä seikka on turvallisuus. Varmista, että asennat valaisimet asianmukaisesti ja sähkötyötä tehdessäsi noudatat turvallisuusohjeita. Suositeltavaa on myös käyttää ulkovalaisimissa LED-lamppuja, jotka ovat energiatehokkaita ja kestäviä.

Tilaa tuotteet sujuvasti verkosta tai nouda myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi valaistustarvikkeille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!