Näytetään tulokset 1–40 / 65

KeskisenKauppa mustang tuotemerkki

Mustang

Tervetuloa Keskisen Kaupan Mustang -tuotemerkin -osastolle.

Hyviä hetkiä varten

Grilli yhdistetään vain hyviin asioihin: aurinkoisiin päiviin, suussa sulaviin aromiin ja yksinkertaisiin mutta täyteläisiin makuihin. Laadukas grilli palvelee sinua vuosia ja auttaa tekemään muistoja perheen ja ystävien kanssa. Tämä on idea, josta Mustang syntyi: halu nauttia kiireettömästä ruoanlaitosta perheen ja ystävien kanssa. Yhdessä viettäminen ja hyvästä ruoasta nauttiminen on jokaisen päivän kohokohta.

Grillattaessa voi aina kokeilla uusia asioita ja kaikki menetelmät hyväksytään. Joku voi grillata perinteisiä makkaroita ja pihvejä nälkäisille kuin susi, kun taas joku muu voi valmistaa simpukoita juhlaillalliselle. Joinakin päivinä tärkeintä on vain saada ruoka pöytään nopeasti, ja toisena päivänä paisti saattaa valmistua koko päiväksi. Mustang-grillin käyttäjä vaihtelee grillausmenetelmiään. Heille prosessi on yhtä tärkeä kuin herkullinen ruoka. Maailman paras kotitekoinen pizza on myös osa heidän arkeaan. Mustang hemmottelee pizzantekijöitä laajalla valikoimalla korkealaatuisia pizzauuneja ja pizzatarvikkeita.

Brändi tarjoaa grillaukseen kaiken, mitä asiakkaat tarvitsevat ja jotka täyttävät vakavimpien grillin käyttäjien vaatimukset. Grillivalikoimamme sisältää grillejä eri käyttötarkoituksiin isoista kaasugrilliistä käteviin kattilagrilliin. Kiinnitämme huomiota erilaisiin grillausmenetelmiin.

Jokainen Mustang-tuote on viimeistelty huolellisesti. Tuotteissa on kaikki olennaiset toiminnot, joita käyttäjät saattavat tarvita. Grillien lisäksi grillitarvikkeet tekevät grillauksesta helppoa. Lihan, vihannesten tai kalan valmistaminen on vaivatonta kullekin ruokalajille suunnitelluilla tarvikkeilla. Tuotevalikoimaan kuuluu myös sytytys- ja tarjoilutarvikkeet. Huolella valitut Mustang-siivoustarvikkeet auttavat sinua pitämään ritilät, ritilät ja ruostumattomat teräspinnat kimaltelevina.

Vilkas Mustang pysyy ajan mukana. Vanhoihin klassikoihin löytyy aina uusia herkkuja. Grillaus herättää loputtoman halun kokeilla uusia asioita. Ainoa kokeiluun tarvittava mittari on onnistuneet tulokset. Haluamme, että grillin käyttäjät saavat kaiken irti grillistään. Siksi tarjoamme myös hyväksi todettuja vinkkejä ja upeita reseptejä – jotta voit menestyä ja nauttia grillauksesta entistä enemmän. Luodaan grillauskulttuuri, jossa kaikki menetelmät hyväksytään.

Mustang on Tammer Brands Oy:n omistama tuotemerkki. Tammer Brands on erittäin kansainvälinen yritys, joka on motivoitunut parantamaan ihmisten elämänlaatua helposti saatavilla olevilla, kuratoiduilla ja monipuolisilla tuotteilla, jotka tuovat iloa ja käyttöä loppukäyttäjilleen. Kun tuotteet tuovat loppukäyttäjilleen iloa, käyttöä ja helppoutta ja tukevat myös kauppiasasiakkaiden liiketoimintaa, on brändin rakentaminen ja tuotteistaminen onnistunut. Tammer Brandsin missio – halu parantaa ihmisten elämänlaatua – lähtee arjen ja erilaisten ihmisten tarpeiden ja haasteiden ymmärtämisestä. Tammer Brands auttaa ihmisiä nauttimaan elämästä entistä enemmän.

Tutustu Keskisen Kaupan Mustang -valikoimaan.

Mustang -tuotteet kätevästi verkosta tai myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi tuotteille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!

-17%
Alkuperäinen hinta oli: 229,00 €.Nykyinen hinta on: 189,00 €.
-33%
Alkuperäinen hinta oli: 11,95 €.Nykyinen hinta on: 7,95 €.