Näytetään tulokset 1–40 / 80

Timco tuotteet

Timco Tools

Tervetuloa Keskisen Kaupan Timco Tools -tuotemerkin osastolle.

Seuraavassa Timcon verkkosivuilta kerrottua tarinaa:

Timco on alkujaan syntynyt timpurin kaveriksi, ja tuonut käyttöön työn kannalta tärkeimmät ja tehokkaimmat työkalut ja tarvikkeet. Vuosien saatossa yritys on kasvanut ja kehittynyt modernin rakentajan tarpeita vastaavaksi, ydinajatuksen pysyessä ennallaan: Timco on tekevän työkalu.

Hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia työkaluja

Yritys on syntynyt aidosta halusta tuoda markkinoille erinomaisella hinta-laatusuhteella valmistettuja työkaluja. Työkaluja, jotka ovat tarpeeseen suunniteltuja, ja jotka täyttävät kotimaisten rakentajien korkeatkin vaatimukset. Timco-tuotteet ovat maailmanlaajuisen yhteistyön tulos, ja ne soveltuvat sekä harrastelijalle kuin ammattirakentajallekin.

Suunniteltu kestämään

Timco tuotteet on suunniteltu kestämään ja toimimaan juuri niille ominaisissa käyttö- kohteissa ja -ympäristöissä. Monipuolisen, mutta tarkoin mietityn tuoteperheen valituilla tuotteilla mittaat, pulttaat, pilkot, ruuvaat, lämmität ja puhdistat työskentelykohteesi vaivattomasti ja luotettavasti. Kattava varaosavalikoima pidentää Timco-tuotteiden entuudestaan pitkää elinikää.

Laaja tuoteperhe

Yrityksen tuoteperhe on laaja, mutta huolella rakennettu. Löydät sieltä projektisi oleellisimmat tarvikkeet, aina turvatyöasuista käsityökaluihin ja aggregaatteihin. Nämä tuotteet ovat syntyneet asiakkaiden vaatimusten pohjalta, ja se näkyy niiden saamasta arvostuksesta. Timco on kestävä ja tarpeeseen suunniteltu.

Keskisen Kaupan valikoima

Valikoimamme tarjoaa edullisen valikoiman TimcoTools – tuotteita, jotka nostavat projektisi uudelle tasolle. Satsaa laatuun ja hintaan, ja anna projekteillesi ansaitsemasi huomio!

Tuotteet kätevästi verkosta tai myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi tuotteille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!

-10%
Alkuperäinen hinta oli: 399,00 €.Nykyinen hinta on: 359,00 €.
-20%
Alkuperäinen hinta oli: 69,00 €.Nykyinen hinta on: 55,00 €.
-8%
Alkuperäinen hinta oli: 1 195,00 €.Nykyinen hinta on: 1 095,00 €.