THERMACELL HYTTYSTORJUNTALAITE

34,95 

/KPL

THERMACELL HYTTYSTORJUNTALAITE

Saatavuus: 17 KPL varastossa

EAN: 0843654007526 Tuotetunnus (SKU): 0843654007526 Osasto: Tuotemerkki:

THERMACELL HYTTYSTORJUNTALAITE

Thermacell Mini Halo – hyttystorjuntalaite luo n. 20 m² hyttysvapaan alueen 10–15 minuutissa. Laitteeseen laitetaan pralletriinia sisältävä hyttystorjuntamatto. Mattoa lämmitetään kaasulla, jolloin tehoaine höyrystyy ja muodostaa laitteen ympärille n. 20 m² suoja-alueen. Thermacell suojaa kerralla koko seurueen.

Thermacell Mini Halo -hyttystorjuntalaite on erinomainen ratkaisu pihalle, terassille ja patiolle kotona ja mökillä. Ajattoman muotoilunsa ansiosta laite näyttää hyvältä monenlaisessa ympäristössä. Ihanteellinen illanviettoihin tai mökkituliaiseksi.

Pakkaus sisältää Thermacell Mini Halo -laitteen ja tarvikkeet n. 12 tunnin käyttöä varten (kaasusäiliön ja kolme hyttystorjuntamattoa).

Vain ulkokäyttöön pihapiirissä. Perehdy huolella käyttöohjeisiin. Käytä ja säilytä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Varmista, ettei laite tai hyttystorjuntamatto jää sateella ulos tai joudu vesistöön tai muualle luontoon.

Tyhjä Thermacell-kaasusäiliö ja -hyttystorjuntamatto hävitetään sekajätteenä/polttokelpoisena jätteenä paikallisten ohjeiden mukaan. Jos kaasusäiliötä tai mattoa ei ole käytetty loppuun, ne hävitetään vaarallisena jätteenä.

  • Väri: grafiitinharmaa.
  • Valmistusmaa Thaimaa