HYTTYSANSA MOSQUITO MAGNET PIONEER

525,00 

/KPL

HYTTYSANSA MOSQUITO MAGNET PIONEER

Mosquito Magnet -hyttysansan avulla vähennät pihapiirin hyttysten ja muiden verta imevien hyönteisten määrää tuntuvasti jo muutamassa päivässä. Samalla niiden lisääntyminen häiriintyy, joten laitteen pitkäaikaisemmalla käytöllä hyttyset katoavat käytännössä kokonaan pihaltasi.

Saatavuus: 4 KPL varastossa

EAN: 0686513430161 Tuotetunnus (SKU): 0686513430161 Osastot: , Tuotemerkki:

HYTTYSANSA MOSQUITO MAGNET PIONEER

Mosquito Magnet houkuttelee itikoita aivan kuten ihminenkin: vapauttamalla ilmaan hiilidioksidia, lämpöä ja kosteutta, joita kohti hyttyset aina hakeutuvat. Laitteessa käytettävä R-Octenol-tehosteaine vahvistaa hiilidioksidin vaikutusta. Tehosteaine on hankittava erikseen (saatavana 3 kapselin pakkaus, EAN-koodi 0686513838059). Kapseli tulee vaihtaa 3 viikon välein.

Mosquito Magnetin patentoitu CounterFlow™-järjestelmä imee tehokkaasti laitteen lähelle tulleet hyönteiset laitteen sisällä olevaan verkkoon, jossa ne kuivuvat ja kuolevat noin 24 tunnin kuluessa. Verkko tyhjennetään kun se on puolillaan.

Mosquito Magnetin on tieteellisesti todistettu häiritsevän hyttysten lisääntymisprosessia ja käytännössä poistavan ne pihapiiristä koko kesäkauden ajaksi.

Verkkovirralla toimiva Mosquito Magnet Pioneer sopii alueille, joilla hyttysten määrä on keskisuuri. Sen vaikutus kattaa jopa 4000 neliömetriä, ja sen verkkoon mahtuu n. 30 000 hyttystä. Laitteen käyttöön tarvitaan nestekaasua (kaasupullo ei sis. hintaan) − laite katalysoi nestekaasun hiilidioksidiksi. Laitteen mukana on 12 V:n muuntaja ja 15 metriä pitkä virtajohto.

  • Nauti kesästä, älä ininästä