HARPIC 750ML ECO ORIGINAL FORCE WC-PUHDISTAJA

2,50 

/KPL (3.33€/L)

HARPIC 750ML ECO ORIGINAL FORCE WC-PUHDISTAJA

Saatavuus: 22 KPL varastossa

EAN: 5701092112880 Tuotetunnus (SKU): 5701092112880 Osasto: Tuotemerkki:

HARPIC 750ML ECO ORIGINAL FORCE WC-PUHDISTAJA

Harpic Eco ForceOriginal takaa tehokkaan puhdistuksen.

Liuottaa nopeasti WC:n tahrat, kuten kalkkikerrostumat ja ruosteen. Poistaa vaikeimmatkin tahrat – hellävaraisempi ympäristölle.

Käyttöohje:

1. Nosta WC-istuin ylös ja suuntaa suutin WC:n reunan alle. 2. Purista ja levitä hitaasti niin, että riittävä määrä nestettä peittää WC-pöntön kokonaan. 3. Parhaan tuloksen saadaksesi anna vaikuttaa 30 minuuttia, harjaa ja huuhtele.Soveltuu kaikille wc-istuimille paitsi ruostumattomasta teräksestä valmistetuille. Voidaan käyttää septitankissa. Korkin poistaminen: Purista korkin sivuja ja kierrä auki. Korkin kiinnittäminen: Kierrä tiukasti kiinni, kunnes kuulet napsahduksen.

Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Voi syövyttää metalleja. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN:Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Jos ilmenee ihoärsytystä: Hakeudu lääkäriin.

  • Pakkauskoko 750ml